Welkom bij VDL Enabling Transport Solutions

VDL Enabling Transport Solutions (VDL ETS) richt zich op het onderzoeken, ontwikkelen, protobouwen en testen van nieuwe mogelijkheden of concepten voor met name transport gerelateerde activiteiten van VDL-bedrijven. Het doel is om milieuvriendelijke, innovatieve hard- en software oplossingen te ontwikkelen onder andere op het gebied van elektrisch vervoer (E-mobiliteit), batterijtechnologie, laadinfra, energieopslag, automatisch geleide voertuigen (AGV’s), geleidings- en navigatietechnologie.

Bekijk onze activiteiten

Bij VDL ETS krijgen we de kans grote innovaties snel te vertalen naar de praktijk en binnen een paar jaar op de weg te zetten.

Anouk Hol - Aerodynamics and Energy Specialist

Elke dag is anders en vol uitdagingen, VDL ETS geeft je veel vrijheden en flexibiliteit om je werkzaamheden uit te voeren.

Marc van Laarhoven - Project Manager

Werken bij VDL ETS aan de volgende generatie transportsystemen is een spannende, uitdagende en stimulerende taak.

Bas Berix - Project Leider

Bij VDL ETS werken we elke dag aan de zero emissie voertuigen van morgen. Het is heel mooi om hieraan mee te werken en het allerleukste is dat je je werk zeer regelmatig in het straatbeeld ziet!

Michiel Slegers - Project Manager

Het leukste van een bedrijf als VDL ETS is de voldoening die je ervaart als je jouw eigen ideeën terug ziet in een gewaardeerd eindproduct.

Wim ten Haaf - NVH Specialist

De combinatie van theoretische en praktische werkzaamheden zorgen voor een werkomgeving die altijd interessant blijft.

Marc Beerens - Thermal Management Specialist

VDL ETS biedt voor mij uitdaging in mijn werkzaamheden en de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen en te specialiseren.

Steffie de Groot - NVH Specialist

Nieuws

Word jij onze nieuwe collega?

             Bekijk onze vacatures

VDL Groep bestaat uit:

icon-building
107
Bedrijven
icon-world
19
landen gevestigd
icon-person
17000 +
Medewerkers
icon-graph
5 mld.
Omzet