Werken bij VDL ETS

Wil jij meewerken aan de technologie van de toekomst? Denk jij graag out-of-the-box?

En kun jij verbindingen maken tussen mechanische en elektrische oplossingen, productie en testomgevingen? Bij VDL ETS werken we met zo’n 100 collega’s aan de ontwikkeling van nieuwe innovatieve transportoplossingen. We onderzoeken, ontwikkelen en testen nieuwe mogelijkheden voor met name transport gerelateerde activiteiten van VDL-bedrijven. Of dat nu gaat over elektrisch rijden (e-mobility), autonoom rijden, energieopslag, batterijtechnologie, laadinfrastructuur of geleidings- en navigatietechnologie. Vind je deze onderwerpen interessant? Dan ben je bij VDL ETS aan het juiste adres. We bieden je een dynamische werkomgeving met uitdagende probleemstellingen op het gebied van elektronica, mechanica, mechatronica en informatica. Je werkt samen in multidisciplinaire teams, waarin veel ruimte is voor ondernemerschap. Binnen je functie krijg je alle kansen om jouw resultaatgerichte aanpak te tonen door de grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die je krijgt. 

Gezien de voortdurende uitbreiding van onze activiteiten, zijn wij altijd op zoek naar professionals, gewijd aan zowel persoonlijke ontwikkeling als de groei van VDL ETS.

Ga jij met ons de uitdaging aan?

Als je geïnteresseerd bent in een baan of een stage bij VDL ETS, neem dan contact met ons op per e-mail via: info@vdlets.nl

Op dit moment hebben wij verschillende vacatures.

Bekijk onze vacatures